SPONSORING

Na het behalen van een succesvolle eerste editie van Fuizenfest Metal Music, kunnen wij aankondigen dat de vergunning rond is, en de tweede editie hierdoor een feit is. Dat metal muziek leeft onder de mensen is gebleken.Een ruime 1600 bezoekers hebben vorig jaar het festival bezocht en daar konden wij als stichting alleen maar van dromen. Voor ons dus een enorme boost om dit voort te zetten in een hierop volgende tweede editie.

Tevens hebben er wat ontwikkelingen plaats gevonden; “Fuizenfest Metal Music” en “Music From Hell Fest” hebben de handen ineen geslagen en zijn officieël gefuseerd. De tweede editie mag om die reden de naam FUIZENFEST METAL MUSIC FROM HELL dragen! Vrijdag 29 september zal in het teken staan van het “Music from hell fest”. Zaterdag 30 september blijft zoals het publiek hem afgelopen editie heeft beleeft. Met gepaste trots kunnen we buiten de tributebands: Ultimate Guns n’ Roses tribute (Guns n’ Roses) Bastial Devastation (Sepultura), Sick Sabbath (Black Sabbath), Up the Irons (Iron Maiden), Player (Slayer) en Snaggletooth (Motörhead) ook echte bands aan het affiche toevoegen, waaronder: Onslaught (UK), Solifugia (BE) Heidevolk, Godscum, Iron Seawolf (UK) en Ill Trusted

Om de laagdrempelige en gemoedelijke sfeer van afgelopen jaar te handhaven zullen er buiten tal van manuren ook de nodige kosten aan te pas komen. Ons doel is om het tweede jaar het publiek nog een stukje extra te bieden, waaronder; een buitenbar, 6 extra bands t.o.v. vorig jaar en meer aankleding van o.a. podia, feesttent en buitenterrein.

Buiten onze naamsbekendheid en mond op mond reclame, zullen wij ook dit jaar door middel van reclame uitingen zorgen dat Fuizenfest Metal Music kenbaar gemaakt gaat worden in de regio. Ook dit jaar zal de populariteit van het festival grotendeels te danken zijn aan de programmering, de infrastructuur, goede promotie en de prettige, gemoedelijke sfeer.

Wilt u deel uitmaken van Fuizenfest Metal Music
Uw sponsorbijdrage draagt bij aan het succes van het festival en geeft u de gelegenheid uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij vele bezoekers op het festivalterrein, en bij nog veel meer omwonenden via onze website en onder meer flyers en posters.

Algemene informatie
Stichting Fuizenfest Metal Music gaat uit van de gedachte dat een sponsorinvestering in verhouding moet staan met de tegenprestatie. Het gratis leveren van uw producten, investering en diensten zal een belangrijke bijdrage zijn binnen de gehele productie.

Voor een overzicht van alle mogelijke sponsorpakketten en de bijbehorende tegenprestaties kan u contact opnemen via:
sponsor@fuizenfest.nl