PROGRAMMA

28September 2018
#SessieBandTijdTijdsduur
1The InvictThe Invict 18.30 - 19.30 uur60 min
2ChirawChiraw 20.00 - 21.00 uur60 min
3Wolves ScreamWolves Scream 21.30 - 23.00 uur90 min
4Spoil EngineSpoil Engine 23.30 - 01.00 uur90 min
29September 2018
#SessieBandTijdTijdsduur
1Ghost DivisionGhost Division 14.25 - 15.40 uur75 min
2Stiff BizkitStiff Bizkit 16.05 - 17.20 uur75 min
3Korn AgainKorn Again 17.45 - 19.15 uur90 min
4ACinDCACinDC 19.40 - 21.10 uur90 min
5Knuckle Head Death PunchKnuckle Head Death Punch 21.35 - 23.05 uur90 min
6Sons of OdinSons of Odin 23.30 - 01.00 uur90 min

Indien u gebruik wil maken van een overnachting klik dan hier

Let op!!! Vol=Vol