SPONSORING

Na het behalen van een succesvolle eerste en tweede editie van Fuizenfest Metal Music, kunnen wij aankondigen dat de vergunning rond is, en de derde editie hierdoor een feit is. Dat metal muziek leeft onder de mensen is gebleken. Een ruime 1600 bezoekers hebben voorgaande jaren het festival bezocht en daar konden wij als stichting alleen maar van dromen. Voor ons dus een enorme boost om dit voort te zetten in een hierop volgende derde editie.

Ook dit jaar zal de vrijdag (28 september) zal in het teken staan van het “Music from hell fest”. Zaterdag 29 september blijft zoals het publiek hem afgelopen edities heeft beleeft. Met gepaste trots kunnen we buiten de tributebands: ADinDC (ACDC), Ghost Division (Sabaton), Metal Attack (diverse covers), Korn Again (Korn), Stiff Bizkit (Limp Bizkit), Sons of Oden (Manowar) en Knuckle Head Death Punch (Five Finger Death Punch) ook echte bands aan het affiche toevoegen, waaronder: Spoil Engine (BE), Wolves Scream (BE) Chiraw en The Invict (NL)

Om de laagdrempelige en gemoedelijke sfeer van afgelopen jaar te handhaven zullen er buiten tal van manuren ook de nodige kosten aan te pas komen. Ons doel is om het derde jaar het publiek de vertrouwde beleving van Metal muziek te bieden.

Buiten onze naamsbekendheid en mond op mond reclame, zullen wij ook dit jaar door middel van reclame uitingen zorgen dat Fuizenfest Metal Music kenbaar gemaakt gaat worden in de regio. Ook dit jaar zal de populariteit van het festival grotendeels te danken zijn aan de programmering, de infrastructuur, goede promotie en de prettige, gemoedelijke sfeer.

Wilt u deel uitmaken van Fuizenfest Metal Music
Uw sponsorbijdrage draagt bij aan het succes van het festival en geeft u de gelegenheid uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij vele bezoekers op het festivalterrein, en bij nog veel meer omwonenden via onze website en onder meer flyers en posters.

Algemene informatie
Stichting Fuizenfest Metal Music gaat uit van de gedachte dat een sponsorinvestering in verhouding moet staan met de tegenprestatie. Het gratis leveren van uw producten, investering en diensten zal een belangrijke bijdrage zijn binnen de gehele productie.

Voor een overzicht van alle mogelijke sponsorpakketten en de bijbehorende tegenprestaties kan u contact opnemen via:
sponsor@fuizenfest.nl