Sponsoring

Ook Fuizenfest Metal Music is getroffen door Corona en heeft hierdoor 2 jaar stil gelegen. Maar we hebben goed nieuws en kunnen aankondigen dat de vergunning rond is en de langverwachte vijfde editie hierdoor een feit is. Dat metal muziek leeft onder de mensen is gebleken. Met een gemiddelde per weekend van ruim 1600 festivalbezoekers konden wij als stichting alleen maar van dromen. Voor ons dus een enorme boost om dit weer terug voort te zetten in een hierop volgende vijfde editie.

Om de laagdrempelige en gemoedelijke sfeer van afgelopen jaar te handhaven zullen er buiten tal van manuren ook de nodige kosten aan te pas komen. Ons doel is om het vijfde jaar het publiek de vertrouwde beleving van Metal muziek te bieden die ze van ons gewend zijn.

Buiten onze naamsbekendheid en mond op mond reclame, zullen wij ook dit jaar door middel van reclame uitingen zorgen dat Fuizenfest Metal Music kenbaar gemaakt gaat worden in de regio. Ook dit jaar zal de populariteit van het festival grotendeels te danken zijn aan de programmering, de infrastructuur, goede promotie en de prettige, gemoedelijke sfeer.

Wilt u deel uitmaken van Fuizenfest Metal Music
Uw sponsorbijdrage draagt bij aan het succes van het festival en geeft u de gelegenheid uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij vele bezoekers op het festivalterrein, en bij nog veel meer omwonenden via onze website en onder meer flyers en posters.

Algemene informatie
Stichting Fuizenfest Metal Music gaat uit van de gedachte dat een sponsorinvestering in verhouding moet staan met de tegenprestatie. Het gratis leveren van uw producten, investering en diensten zal een belangrijke bijdrage zijn binnen de gehele productie.

Voor een overzicht van alle mogelijke sponsorpakketten en de bijbehorende tegenprestaties kan u contact opnemen via:
[email protected]